هاشمی گهرویی, هادی, اسکندری, محمدهادی, حسینی, سید محمد هاشم (2023). تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. , 19(132), 281-294. doi: 10.22034/FSCT.19.132.281
هادی هاشمی گهرویی; محمدهادی اسکندری; سید محمد هاشم حسینی. "تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب". , 19, 132, 2023, 281-294. doi: 10.22034/FSCT.19.132.281
هاشمی گهرویی, هادی, اسکندری, محمدهادی, حسینی, سید محمد هاشم (2023). 'تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب', , 19(132), pp. 281-294. doi: 10.22034/FSCT.19.132.281
هاشمی گهرویی, هادی, اسکندری, محمدهادی, حسینی, سید محمد هاشم تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. , 2023; 19(132): 281-294. doi: 10.22034/FSCT.19.132.281
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,228
PDF Download15,964,346