سیادتی, سیده سارا, احمدی کمازانی, ندا (2023). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو. , 19(132), 117-133. doi: 10.22034/FSCT.19.132.117
سیده سارا سیادتی; ندا احمدی کمازانی. "ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو". , 19, 132, 2023, 117-133. doi: 10.22034/FSCT.19.132.117
سیادتی, سیده سارا, احمدی کمازانی, ندا (2023). 'ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو', , 19(132), pp. 117-133. doi: 10.22034/FSCT.19.132.117
سیادتی, سیده سارا, احمدی کمازانی, ندا ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو. , 2023; 19(132): 117-133. doi: 10.22034/FSCT.19.132.117
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,231
PDF Download15,964,347