Number of Articles: 30

نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی

Pages 1-10

بیوک آقا فرمانی; صمد بدبدک

ارزیابی کالری دریافتی گروه‌های درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب

Pages 11-22

الهه بنایی; سید مجتبی مجاوریان; سید علی حسینی یکانی; عباس میرزایی

بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران

Pages 23-36

مرتضی نوروزی; ابوالفضل دانایی

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در دمای یخچال

Pages 37-56

نسرین افشار; ناصر صداقت; محمد محسن زاده

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پرتقال‌های ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه

Pages 57-68

طاهره کاکوئی; اسماعیل عطای صالحی; الهام مهدیان; جواد فتاحی مقدم

بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی

Pages 69-82

نغمه علائی بخش; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور

تاثیر پیش تیمار‌ گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده

Pages 83-91

روح اله پاشایی بهرام; افشین جوادی; صمد بدبدک; سید مصطفی اعرج خدایی

ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه

Pages 93-104

سحر جلیلی

تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت

Pages 105-118

مهدی جلالی; زهرا شیخ الاسلامی; امیر حسین الهامی راد; محمدحسین حدادخداپرست; مهدی کریمی

بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا

Pages 119-131

زهرا غفوری; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی; ندا باورصاد

بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن

Pages 133-146

سیده زینب جعفری; سارا جعفریان; محمد حجتی; لیلا نجفیان

ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج

Pages 147-159

زهرا رضوانی; امیر گلی

بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک

Pages 161-170

سولماز خجسته منش; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی

درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها

Pages 171-182

حنان لشکری

تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز

Pages 183-191

الهه عابدی; کیانا پورمحمدی

غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC

Pages 193-205

میرحسین موسوی; مهدی قره خانی; کاظم علیرضالو; لیلا روفه گری نژاد; صدیف آزادمرد دمیرچی

اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

Pages 207-223

مهلا خوشهالی; فاطمه ناظوری; محمود رقامی

فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری

Pages 225-233

سیما طاهری; مرتضی خُمیری; علی مویدی; مهران اعلمی

بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن

Pages 235-247

ایرج کریمی ثانی; محمد علیزاده

اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال

Pages 249-258

پروانه صادق زاده مرندی; افشین جوادی; محمدرضا افشار مقدم

بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید

Pages 259-270

سپیده تبریزی; الهام مهدیان; علی محمدی ثانی کاخکی; محبوبه سرابی جماب; فاطمه عروجعلیان

بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال

Pages 271-281

علی حسینلو; احمد قره خانی; امیر توکمه چی

فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب

Pages 283-291

مریم محمدی زاده; مریم استادحسین

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاسته‌ی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا

Pages 293-302

کیانا پورمحمدی; الهه عابدی

تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها

Pages 303-314

حسن بنی تمیم; عاطفه پورجاهد; صفورا کریمی; محمدرضا عصاری

اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند

Pages 315-327

فاطمه جلیلی; سیدهادی پیغمبردوست; صمد بدبدک; عارف اولاد غفاری

تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

Pages 329-338

نرگس شهبازپور; انوشه شریفان; کیانوش خسروی دارانی; هدایت حسینی

اثر روش خشک‌کردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی

Pages 339-352

محدثه جعفری; محمد سیاری; علی عزیزی

بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز

Pages 353-362

آتنا پاسبان; حسن صدرنیا; سید احمد شهیدی; محبت محبی

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر

Pages 363-374

هاله همتی; رقیه اشرفی یورقانلو; مهلا پیروزی فرد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,791
PDF Download15,980,929