جلالی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, الهامی راد, امیر حسین, حدادخداپرست, محمدحسین, کریمی, مهدی (2022). تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت. , 19(128), 105-118. doi: 10.22034/FSCT.19.128.105
مهدی جلالی; زهرا شیخ الاسلامی; امیر حسین الهامی راد; محمدحسین حدادخداپرست; مهدی کریمی. "تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت". , 19, 128, 2022, 105-118. doi: 10.22034/FSCT.19.128.105
جلالی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, الهامی راد, امیر حسین, حدادخداپرست, محمدحسین, کریمی, مهدی (2022). 'تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت', , 19(128), pp. 105-118. doi: 10.22034/FSCT.19.128.105
جلالی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, الهامی راد, امیر حسین, حدادخداپرست, محمدحسین, کریمی, مهدی تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت. , 2022; 19(128): 105-118. doi: 10.22034/FSCT.19.128.105
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,044
PDF Download15,998,263