جلیلی, فاطمه, پیغمبردوست, سیدهادی, بدبدک, صمد, اولاد غفاری, عارف (2022). اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند. , 19(128), 315-327. doi: 10.22034/FSCT.19.128.315
فاطمه جلیلی; سیدهادی پیغمبردوست; صمد بدبدک; عارف اولاد غفاری. "اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند". , 19, 128, 2022, 315-327. doi: 10.22034/FSCT.19.128.315
جلیلی, فاطمه, پیغمبردوست, سیدهادی, بدبدک, صمد, اولاد غفاری, عارف (2022). 'اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند', , 19(128), pp. 315-327. doi: 10.22034/FSCT.19.128.315
جلیلی, فاطمه, پیغمبردوست, سیدهادی, بدبدک, صمد, اولاد غفاری, عارف اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند. , 2022; 19(128): 315-327. doi: 10.22034/FSCT.19.128.315
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,465
PDF Download16,059,653