صادق زاده مرندی, پروانه, جوادی, افشین, افشار مقدم, محمدرضا (2022). اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال. , 19(128), 249-258. doi: 10.22034/FSCT.19.128.249
پروانه صادق زاده مرندی; افشین جوادی; محمدرضا افشار مقدم. "اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال". , 19, 128, 2022, 249-258. doi: 10.22034/FSCT.19.128.249
صادق زاده مرندی, پروانه, جوادی, افشین, افشار مقدم, محمدرضا (2022). 'اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال', , 19(128), pp. 249-258. doi: 10.22034/FSCT.19.128.249
صادق زاده مرندی, پروانه, جوادی, افشین, افشار مقدم, محمدرضا اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال. , 2022; 19(128): 249-258. doi: 10.22034/FSCT.19.128.249
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,832,471
PDF Download16,018,659