حسینلو, علی, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر (2022). بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال. , 19(128), 271-281. doi: 10.22034/FSCT.19.128.271
علی حسینلو; احمد قره خانی; امیر توکمه چی. "بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال". , 19, 128, 2022, 271-281. doi: 10.22034/FSCT.19.128.271
حسینلو, علی, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر (2022). 'بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال', , 19(128), pp. 271-281. doi: 10.22034/FSCT.19.128.271
حسینلو, علی, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال. , 2022; 19(128): 271-281. doi: 10.22034/FSCT.19.128.271
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,849,405
PDF Download16,034,863