طاهری, سیما, خُمیری, مرتضی, مویدی, علی, اعلمی, مهران (2022). فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری. , 19(128), 225-233. doi: 10.22034/FSCT.19.128.225
سیما طاهری; مرتضی خُمیری; علی مویدی; مهران اعلمی. "فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری". , 19, 128, 2022, 225-233. doi: 10.22034/FSCT.19.128.225
طاهری, سیما, خُمیری, مرتضی, مویدی, علی, اعلمی, مهران (2022). 'فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری', , 19(128), pp. 225-233. doi: 10.22034/FSCT.19.128.225
طاهری, سیما, خُمیری, مرتضی, مویدی, علی, اعلمی, مهران فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری. , 2022; 19(128): 225-233. doi: 10.22034/FSCT.19.128.225
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,843,536
PDF Download16,030,728