شهبازپور, نرگس, شریفان, انوشه, خسروی دارانی, کیانوش, حسینی, هدایت (2022). تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 19(128), 329-338. doi: 10.22034/FSCT.19.128.329
نرگس شهبازپور; انوشه شریفان; کیانوش خسروی دارانی; هدایت حسینی. "تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن". , 19, 128, 2022, 329-338. doi: 10.22034/FSCT.19.128.329
شهبازپور, نرگس, شریفان, انوشه, خسروی دارانی, کیانوش, حسینی, هدایت (2022). 'تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن', , 19(128), pp. 329-338. doi: 10.22034/FSCT.19.128.329
شهبازپور, نرگس, شریفان, انوشه, خسروی دارانی, کیانوش, حسینی, هدایت تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 2022; 19(128): 329-338. doi: 10.22034/FSCT.19.128.329
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,843,535
PDF Download16,030,727