علائی بخش, نغمه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا (2022). بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی. , 19(128), 69-82. doi: 10.22034/FSCT.19.128.69
نغمه علائی بخش; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور. "بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی". , 19, 128, 2022, 69-82. doi: 10.22034/FSCT.19.128.69
علائی بخش, نغمه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا (2022). 'بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی', , 19(128), pp. 69-82. doi: 10.22034/FSCT.19.128.69
علائی بخش, نغمه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی. , 2022; 19(128): 69-82. doi: 10.22034/FSCT.19.128.69
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,843,535
PDF Download16,030,726