Number of Articles: 29

بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سین‌بیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیب‌زمینی‌ترشی توسط باکتری‌های پروبیوتیک

Pages 1-13

سمیه منظمی; افشین جعفرپور

فعالیت سطحی و بین‌ سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آب‌پنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون

Pages 15-25

مجید نوش کام; مهدی وریدی

استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری

Pages 27-41

سید سجاد ملک حسینی; علیرضا شیرازی نژاد; سید محمد باقر هاشمی

ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت

Pages 43-54

پریسا آبادی پازوکی; مهسا تبری; نفیسه جهان بخشیان

اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”

Pages 55-65

فخرالدین صالحی; شمیمه عظیمی سلیم

زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین‌کننده استویا

Pages 67-77

گلناز اسحقی ماکویی; محمد حسین موثق

بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنی‌های سنتی و دست‌ساز در واحدهای صنفی عرضه‌کننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن

Pages 79-91

مریم اقبالی; درنوش جعفرپور

تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم

Pages 93-105

محبوبه کشیری; میثم دهقانی; یحیی مقصودلو; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی; محبوبه حسن نیا

تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسی‌متیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط

Pages 107-118

مونا احسان; داریوش خادمی شورمستی

اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال

Pages 129-140

زهرا سیاری; محمد ربانی; رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; رضوان موسوی ندوشن

انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان

Pages 141-155

امیررضا شویک لو; اکرم قره داغی; حمیدرضا مهدوی عادلی

بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما

Pages 157-166

زهرا جواهری; سارا انصاری; محمدتقی گلمکانی

بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ

Pages 167-180

محبوبه رضایی; یونس قاسمی; انوشه شریفان; حسین باخدا

بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران

Pages 181-188

شایسته حسین آبادی; محمد حسین عزیزی; نرگس مورکی

تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغ‌های کیتوزان و کتیرا

Pages 189-200

صبا صباغ پور لنگرودی; لیلا نوری; محمدحسین عزیزی

جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک

Pages 201-212

فهیمه رحمتی; حجت کاراژیان

بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد

Pages 213-222

مژده فاضل تهرانی مقدم; حسین جلالی; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی‌های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی

Pages 223-235

سید مهدی میرزابابایی; علی رافع; حسین زمانی

تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر

Pages 237-247

الهه اکبری; مهشید جهادی

اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد

Pages 249-261

زهرا فرهادوند; علی فضل آرا; مریم قادری قهفرخی; مهدی پورمهدی بروجنی

اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی

Pages 263-271

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و اتانول بر ویژگی‌های ضد‌اکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ به‌لیمو

Pages 273-283

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی افزودن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 285-296

سمیرا ایزدی; مسعود هنرور; حبیب الله میرزایی

بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ

Pages 297-311

بیژن عسکری; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیایی فر; ابراهیم اسماعیل زاده

غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 313-323

شهین زمردی; مرضیه بلندی; مهدی شهیدی

بررسی مقایسه‌ای بین روش‌های غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن

Pages 325-334

زهرا لطیفی; مریم درویش حسینی; آمنه صدیقی پاشاکی; زهرا غفوری; لیلا نجفی; عاطفه ارجمندیان

بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف

Pages 337-348

بیتا بخشی; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی

مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 349-361

نازیلا مبصری; رضا ااسماعیل زاده کناری2; راضیه رضوی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ

Pages 363-374

احمد نورمحمدی; ابراهیم احمدی; علی حشمتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,043
PDF Download15,970,965