رحمتی, فهیمه, کاراژیان, حجت (2021). جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک. , 18(118), 201-212. doi: 10.52547/fsct.18.118.201
فهیمه رحمتی; حجت کاراژیان. "جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک". , 18, 118, 2021, 201-212. doi: 10.52547/fsct.18.118.201
رحمتی, فهیمه, کاراژیان, حجت (2021). 'جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک', , 18(118), pp. 201-212. doi: 10.52547/fsct.18.118.201
رحمتی, فهیمه, کاراژیان, حجت جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک. , 2021; 18(118): 201-212. doi: 10.52547/fsct.18.118.201
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,914
PDF Download16,004,533