شویک لو, امیررضا, قره داغی, اکرم, مهدوی عادلی, حمیدرضا (2021). انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان. , 18(118), 141-155. doi: 10.52547/fsct.18.118.141
امیررضا شویک لو; اکرم قره داغی; حمیدرضا مهدوی عادلی. "انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان". , 18, 118, 2021, 141-155. doi: 10.52547/fsct.18.118.141
شویک لو, امیررضا, قره داغی, اکرم, مهدوی عادلی, حمیدرضا (2021). 'انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان', , 18(118), pp. 141-155. doi: 10.52547/fsct.18.118.141
شویک لو, امیررضا, قره داغی, اکرم, مهدوی عادلی, حمیدرضا انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان. , 2021; 18(118): 141-155. doi: 10.52547/fsct.18.118.141
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,971
PDF Download16,004,566