زمردی, شهین, بلندی, مرضیه, شهیدی, مهدی (2021). غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ. , 18(118), 313-323. doi: 10.52547/fsct.18.118.313
شهین زمردی; مرضیه بلندی; مهدی شهیدی. "غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ". , 18, 118, 2021, 313-323. doi: 10.52547/fsct.18.118.313
زمردی, شهین, بلندی, مرضیه, شهیدی, مهدی (2021). 'غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ', , 18(118), pp. 313-323. doi: 10.52547/fsct.18.118.313
زمردی, شهین, بلندی, مرضیه, شهیدی, مهدی غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2021; 18(118): 313-323. doi: 10.52547/fsct.18.118.313
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,914
PDF Download16,004,533