سیاری, زهرا, ربانی, محمد, فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, موسوی ندوشن, رضوان (2021). اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال. , 18(118), 129-140. doi: 10.52547/fsct.18.118.129
زهرا سیاری; محمد ربانی; رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; رضوان موسوی ندوشن. "اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال". , 18, 118, 2021, 129-140. doi: 10.52547/fsct.18.118.129
سیاری, زهرا, ربانی, محمد, فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, موسوی ندوشن, رضوان (2021). 'اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال', , 18(118), pp. 129-140. doi: 10.52547/fsct.18.118.129
سیاری, زهرا, ربانی, محمد, فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, موسوی ندوشن, رضوان اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال. , 2021; 18(118): 129-140. doi: 10.52547/fsct.18.118.129
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,960
PDF Download16,004,556