نورمحمدی, احمد, احمدی, ابراهیم, حشمتی, علی (2021). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ. , 18(118), 363-374. doi: 10.52547/fsct.18.118.363
احمد نورمحمدی; ابراهیم احمدی; علی حشمتی. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ". , 18, 118, 2021, 363-374. doi: 10.52547/fsct.18.118.363
نورمحمدی, احمد, احمدی, ابراهیم, حشمتی, علی (2021). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ', , 18(118), pp. 363-374. doi: 10.52547/fsct.18.118.363
نورمحمدی, احمد, احمدی, ابراهیم, حشمتی, علی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ. , 2021; 18(118): 363-374. doi: 10.52547/fsct.18.118.363
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,919
PDF Download16,004,535