صالحی, فخرالدین, عظیمی سلیم, شمیمه (2021). اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”. , 18(118), 55-65. doi: 10.52547/fsct.18.118.55
فخرالدین صالحی; شمیمه عظیمی سلیم. "اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”". , 18, 118, 2021, 55-65. doi: 10.52547/fsct.18.118.55
صالحی, فخرالدین, عظیمی سلیم, شمیمه (2021). 'اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”', , 18(118), pp. 55-65. doi: 10.52547/fsct.18.118.55
صالحی, فخرالدین, عظیمی سلیم, شمیمه اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”. , 2021; 18(118): 55-65. doi: 10.52547/fsct.18.118.55
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,960
PDF Download16,004,554