ملک حسینی, سید سجاد, شیرازی نژاد, علیرضا, هاشمی, سید محمد باقر (2021). استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری. , 18(118), 27-41. doi: 10.52547/fsct.18.118.27
سید سجاد ملک حسینی; علیرضا شیرازی نژاد; سید محمد باقر هاشمی. "استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری". , 18, 118, 2021, 27-41. doi: 10.52547/fsct.18.118.27
ملک حسینی, سید سجاد, شیرازی نژاد, علیرضا, هاشمی, سید محمد باقر (2021). 'استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری', , 18(118), pp. 27-41. doi: 10.52547/fsct.18.118.27
ملک حسینی, سید سجاد, شیرازی نژاد, علیرضا, هاشمی, سید محمد باقر استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری. , 2021; 18(118): 27-41. doi: 10.52547/fsct.18.118.27
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,961
PDF Download16,004,557