اکبری, الهه, جهادی, مهشید (2021). تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر. , 18(118), 237-247. doi: 10.52547/fsct.18.118.237
الهه اکبری; مهشید جهادی. "تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر". , 18, 118, 2021, 237-247. doi: 10.52547/fsct.18.118.237
اکبری, الهه, جهادی, مهشید (2021). 'تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر', , 18(118), pp. 237-247. doi: 10.52547/fsct.18.118.237
اکبری, الهه, جهادی, مهشید تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر. , 2021; 18(118): 237-247. doi: 10.52547/fsct.18.118.237
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,975
PDF Download16,004,566