Number of Articles: 30

بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک

Pages 1-15

رقیه اشرفی یورقانلو; هاله همتی

مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی

Pages 17-26

تینا شایان; وحید حکیم زاده; مصطفی شهیدی نوقابی

استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول

Pages 27-36

درنا سلیمانیان; رسول پیرمحمدی; sajad pirsa; لاله پیاهو

فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم

Pages 37-45

ملیحه معصومی; انوشه شریفان; شیما یوسفی

تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک ‌اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری

Pages 47-60

فرشته السادات حسینی; حمیدرضا اخوان; محمد بلوردی; پریسا باقری; محدثه پاکزاد مقدم

بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو

Pages 61-72

اکرم کلکی بخشایش; سید حسین حسینی قابوس; غلامحسن اسدی

بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری

Pages 73-82

مارال سلطان زاده; سیدهادی پیغمبردوست; جواد حصاری

اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند

Pages 83-95

مهدی پورشایگان; رضا اسماعیل زاده کناری; رضا فرهمندفر

بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 97-107

جواد توکلی; جواد خانی; محمد شهروزی

بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول‌های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان

Pages 109-121

سارا مقصودی; reza esmaeilzadeh kenari; رضا فرهمندفر

بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)

Pages 123-134

شیرین رحیمی; زهرا شیخ الاسلامی; سید مهدی سیدین اردبیلی

غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر

Pages 135-145

مرضیه خرمایی پور; امیر وزیری زاده; غلامحسین محبی

بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

Pages 147-160

مسعود حاجی سلیمانی; شعله عطایی; علی گنجلو

اثر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ کم‌کالری سوربیتول بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارمالاد توت‌فرنگی

Pages 161-172

لعیا عافی; لیلا روفه گری نژاد; میترا صوفی

تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو

Pages 173-184

کوروش اقبال طلب; Vajiheh Fadaei; حسن جودکی

تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن

Pages 185-200

فائزه کرمی; مهران اعلمی; علیرضا صادقی ماهونک; هدی شهیری طبرستانی

پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس

Pages 201-219

محمد کاوه; احمد جهانبخشی; ایمان گل پور; ترحم مصری گندشمن; یوسف عباسپور گیلانده; شاهپور جاهدی راد

اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی

Pages 221-230

محمد حسین رجایی; محمد دانشی; حسین واعظی

بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشک‌کردن آن با هوای داغ

Pages 231-242

فخری شهیدی; محمد مالکی

تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی

Pages 243-255

محمد حسن علی مددی

ویژگی‌های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج

Pages 257-270

لحاک برزگر; سید مهدی اجاق; علیرضا عالیشاهی; مجتبی رییسی; عباسعلی مطلبی; مهدی عبدالهی; سراج بیتا

ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ

Pages 271-287

مهدیس مسیبی; مهدی کاشانی نژاد; لیلا نجفیان

شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند

Pages 289-301

ادریس آرژه; میر خلیل پیروزی فرد; سجاد پیرسا

فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی

Pages 303-313

فاطمه نوری حسین آبادی; شاداب شهسواری; علی وزیری یزدی; آزاده همتی

بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن

Pages 315-325

غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه زاد

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی

Pages 327-342

فاطمه باغبانی; علیرضا شیرازی نژاد

تعیین شرایط بهینه تولید پپتید‌های ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم‌ آلکالاز

Pages 343-356

سیده نرگس مظلومی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; غلامرضا هوشمند

تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال

Pages 357-364

نیلوفر شهبازی; عبداله جمشیدی; محمد عزیززاده

اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی

Pages 365-375

مسعود نجف نجفی; زهره کول آبادی; حسن رشیدی

بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست

Pages 377-384

منا خداداد; مریم سلامی; شهریار دبیریان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,249
PDF Download15,982,093