حقایق, غلامحسین, زاوه زاد, نفیسه (2019). بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن. , 16(88), 315-325.
غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه زاد. "بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن". , 16, 88, 2019, 315-325.
حقایق, غلامحسین, زاوه زاد, نفیسه (2019). 'بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن', , 16(88), pp. 315-325.
حقایق, غلامحسین, زاوه زاد, نفیسه بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن. , 2019; 16(88): 315-325.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,013
PDF Download16,033,048