خرمایی پور, مرضیه, وزیری زاده, امیر, محبی, غلامحسین (2019). غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر. , 16(88), 135-145.
مرضیه خرمایی پور; امیر وزیری زاده; غلامحسین محبی. "غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر". , 16, 88, 2019, 135-145.
خرمایی پور, مرضیه, وزیری زاده, امیر, محبی, غلامحسین (2019). 'غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر', , 16(88), pp. 135-145.
خرمایی پور, مرضیه, وزیری زاده, امیر, محبی, غلامحسین غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر. , 2019; 16(88): 135-145.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,782,967
PDF Download15,990,341