علی مددی, محمد حسن (2019). تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی. , 16(88), 243-255.
محمد حسن علی مددی. "تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی". , 16, 88, 2019, 243-255.
علی مددی, محمد حسن (2019). 'تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی', , 16(88), pp. 243-255.
علی مددی, محمد حسن تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی. , 2019; 16(88): 243-255.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,014
PDF Download16,033,050