نجف نجفی, مسعود, کول آبادی, زهره, رشیدی, حسن (2019). اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی. , 16(88), 365-375.
مسعود نجف نجفی; زهره کول آبادی; حسن رشیدی. "اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی". , 16, 88, 2019, 365-375.
نجف نجفی, مسعود, کول آبادی, زهره, رشیدی, حسن (2019). 'اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی', , 16(88), pp. 365-375.
نجف نجفی, مسعود, کول آبادی, زهره, رشیدی, حسن اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی. , 2019; 16(88): 365-375.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,014
PDF Download16,033,050