کرمی, فائزه, اعلمی, مهران, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی (2019). تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن. , 16(88), 185-200.
فائزه کرمی; مهران اعلمی; علیرضا صادقی ماهونک; هدی شهیری طبرستانی. "تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن". , 16, 88, 2019, 185-200.
کرمی, فائزه, اعلمی, مهران, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی (2019). 'تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن', , 16(88), pp. 185-200.
کرمی, فائزه, اعلمی, مهران, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن. , 2019; 16(88): 185-200.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,598
PDF Download16,006,973