کلکی بخشایش, اکرم, حسینی قابوس, سید حسین, اسدی, غلامحسن (2019). بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو. , 16(88), 61-72.
اکرم کلکی بخشایش; سید حسین حسینی قابوس; غلامحسن اسدی. "بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو". , 16, 88, 2019, 61-72.
کلکی بخشایش, اکرم, حسینی قابوس, سید حسین, اسدی, غلامحسن (2019). 'بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو', , 16(88), pp. 61-72.
کلکی بخشایش, اکرم, حسینی قابوس, سید حسین, اسدی, غلامحسن بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو. , 2019; 16(88): 61-72.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,014
PDF Download16,033,049