Number of Articles: 40

تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو

Pages 1-12

آذین کجوری; لیلا گلستان; آزاده قربانی حسن سرایی

بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food

Pages 13-22

مهین فلاح; مسعود حق خواه; علی فضل آرا

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

Pages 23-38

زهره مختاری; امان محمد ضیایی فر; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; سارا آقاجان زاده سورکی

تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی

Pages 39-50

فاطمه مظفری; احمد غضنفری مقدم; حمیدرضا اخوان

غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا

Pages 51-59

لیلا لک زاده; آرزو سبزواری; مهدی عموحیدری

بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتی‌باکتریایی تولید شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک بومی

Pages 61-73

پریسا پورعبدی سرابی; علیرضا تاری نژاد; محمد امین حجازی

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

Pages 75-88

شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; سید مهدی جعفری; خشایار سرابندی

استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت

Pages 89-100

رسول نیکنام; علی ایاسه; بابک قنبرزاده

تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد

Pages 101-109

عبدالرحمن حمزه; فریبا زینالی; هادی الماسی

خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغن‌های زیتون، ذرت و کانولا

Pages 111-123

رسول نیکنام; علی ایاسه; بابک قنبرزاده

استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنی‌شده با آهن و روی

Pages 125-136

زهرا باباخانی; مصطفی کرمی; محمود رضازاد باری

تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز

Pages 137-151

محیا شریعت علوی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهران اعلمی; جلال محمدزاده

بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا

Pages 153-161

سعیده تولایی; مهناز مظاهری اسدی; خسرو رستمی

مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت

Pages 163-173

رسول نیکنام; علی ایاسه; بابک قنبرزاده

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران

Pages 175-187

جمشید فرمانی; بهراد تیرگریان; محمد رزم پور

اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب

Pages 189-201

نسرین اسعدی یاساقی; اکرم آریان فر

بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی

Pages 203-215

رقیه اشرفی یورقانلو; نسا غیبی

بهینه‌سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

Pages 217-230

هانیه محله; مهدی قره خانی

بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی

Pages 231-242

رضا فرهمندفر; مریم اثنی عشری; سلیمه رشیدایی ابندانسری; الهه مقصودلو

بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 243-255

رضا اسماعیل زاده کناری; راضیه رضوی; عالمه محمدی; ماندانا جقه تایی

بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ

Pages 257-269

جمشید فرمانی; لطفعلی گل محمدی; رحیمه صفر رضوی زاده

بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز

Pages 271-285

مریم قادری قهفرخی; مهدی جعفری اصل; سمیه افشاری; آرش ارشادی; محمد احمدی

بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ

Pages 287-299

اسماعیل عطای صالحی; عصمت خوری; امین حسین زاده

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز

Pages 301-313

بهروز اکبری آدرگانی; پریا شعبانی

بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز

Pages 315-324

حسین جوینده; زینب سعیدی; بهزاد ناصحی

اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو

Pages 325-335

زهرا حسینی; جعفر محمدزاده میلانی; جمشید فرمانی

نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی

Pages 337-347

حامد حسن زاده اوچتپه; محمد علیزاده خالد آباد; محمود رضازاد باری

ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت

Pages 349-364

جواد فتاحی مقدم; ابوذر هاشم پور; محمود قاسم نژاد

فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 365-374

هدی کرمی محمدی; سیدحمیدرضا ضیاءالحق; نگین نصیری

امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج

Pages 375-384

فروغ محترمی; دریا قلی پور; رقیه اشرفی یورقانلو

تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم

Pages 385-395

الناز میلانی; فرشته حسینی; سمانه رضایی بروجردی; شادی بلوریان

تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون

Pages 397-410

مهدی کاویانی; مهدی وریدی; ستار طهماسبی انفرادی; محمد جواد وریدی

شناسایی و تشخیص ژن‌های مولد زرالنون در سویه‌های Fusarium graminearum جدا شده از دانه‌های ذرت

Pages 411-418

عطیه مهرزاد; معصومه مهربان سنگ آتش; سید علی مرتضوی; رویا رضائیان دلوئی; محمد محسن زاده

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی

Pages 419-428

جعفر محمدزاده میلانی; مارال بابادی سلطان زاده; علیرضا ریاضی

استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن

Pages 429-439

عباس مهجوریان; محمد نوروزی; محسن مختاریان

اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب

Pages 441-455

منیره یزدی نژاد; آزاده قربانی حسن سرایی; شهرام نقی زاده رئیسی

تاثیر زمان‌های مختلف خنک‌کردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد

Pages 457-468

حدیث شهابی رابری; سیدحسین میردهقان; فاطمه ناظوری

کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی

Pages 469-480

فاطمه کبیری سامانی; نفیسه جهان بخشیان; مریم خاکباز حشمتی

استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا

Pages 481-494

سید حسین احمدتبار کله بستی; رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری

نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگی‌های کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران

Pages 495-506

بهجت تاج الدین; کلثوم جهان میهن

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,765,450
PDF Download15,981,088