محمدزاده میلانی, جعفر, بابادی سلطان زاده, مارال, ریاضی, علیرضا (2019). تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی. , 15(84), 419-428.
جعفر محمدزاده میلانی; مارال بابادی سلطان زاده; علیرضا ریاضی. "تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی". , 15, 84, 2019, 419-428.
محمدزاده میلانی, جعفر, بابادی سلطان زاده, مارال, ریاضی, علیرضا (2019). 'تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی', , 15(84), pp. 419-428.
محمدزاده میلانی, جعفر, بابادی سلطان زاده, مارال, ریاضی, علیرضا تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی. , 2019; 15(84): 419-428.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,726,374
PDF Download15,959,409