عطای صالحی, اسماعیل, خوری, عصمت, حسین زاده, امین (2019). بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ. , 15(84), 287-299.
اسماعیل عطای صالحی; عصمت خوری; امین حسین زاده. "بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ". , 15, 84, 2019, 287-299.
عطای صالحی, اسماعیل, خوری, عصمت, حسین زاده, امین (2019). 'بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ', , 15(84), pp. 287-299.
عطای صالحی, اسماعیل, خوری, عصمت, حسین زاده, امین بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ. , 2019; 15(84): 287-299.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,844,871
PDF Download16,031,566