قادری قهفرخی, مریم, جعفری اصل, مهدی, افشاری, سمیه, ارشادی, آرش, احمدی, محمد (2019). بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز. , 15(84), 271-285.
مریم قادری قهفرخی; مهدی جعفری اصل; سمیه افشاری; آرش ارشادی; محمد احمدی. "بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز". , 15, 84, 2019, 271-285.
قادری قهفرخی, مریم, جعفری اصل, مهدی, افشاری, سمیه, ارشادی, آرش, احمدی, محمد (2019). 'بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز', , 15(84), pp. 271-285.
قادری قهفرخی, مریم, جعفری اصل, مهدی, افشاری, سمیه, ارشادی, آرش, احمدی, محمد بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز. , 2019; 15(84): 271-285.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,844,885
PDF Download16,031,572