کبیری سامانی, فاطمه, جهان بخشیان, نفیسه, خاکباز حشمتی, مریم (2019). کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی. , 15(84), 469-480.
فاطمه کبیری سامانی; نفیسه جهان بخشیان; مریم خاکباز حشمتی. "کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی". , 15, 84, 2019, 469-480.
کبیری سامانی, فاطمه, جهان بخشیان, نفیسه, خاکباز حشمتی, مریم (2019). 'کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی', , 15(84), pp. 469-480.
کبیری سامانی, فاطمه, جهان بخشیان, نفیسه, خاکباز حشمتی, مریم کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی. , 2019; 15(84): 469-480.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,844,699
PDF Download16,031,517