اکبری آدرگانی, بهروز, شعبانی, پریا (2019). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز. , 15(84), 301-313.
بهروز اکبری آدرگانی; پریا شعبانی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز". , 15, 84, 2019, 301-313.
اکبری آدرگانی, بهروز, شعبانی, پریا (2019). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز', , 15(84), pp. 301-313.
اکبری آدرگانی, بهروز, شعبانی, پریا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز. , 2019; 15(84): 301-313.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,844,890
PDF Download16,031,575