فتاحی مقدم, جواد, هاشم پور, ابوذر, قاسم نژاد, محمود (2019). ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت. , 15(84), 349-364.
جواد فتاحی مقدم; ابوذر هاشم پور; محمود قاسم نژاد. "ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت". , 15, 84, 2019, 349-364.
فتاحی مقدم, جواد, هاشم پور, ابوذر, قاسم نژاد, محمود (2019). 'ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت', , 15(84), pp. 349-364.
فتاحی مقدم, جواد, هاشم پور, ابوذر, قاسم نژاد, محمود ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت. , 2019; 15(84): 349-364.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,844,702
PDF Download16,031,517