Number of Articles: 22

تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی

Pages 1-10

زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری

Pages 11-21

آزاده مردانی قهفرخی; محمد سعید یارمند

تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری

Pages 23-31

زهرا قرایی; محمد حسین عزیزی; محسن برزگر; رویا آقا قلی زاده

اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

Pages 33-39

عفت احمدی اقدم; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; فرج جهانگیری; صمد بدبدک

کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت

Pages 41-51

محمود یلمه; محمدباقر حبیبی نجفی; رضا فرهوش; فرشته حسینی

مدل‏سازی و بهینه‏سازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ

Pages 53-65

قاسم یوسفی; زهرا امام جمعه; زهره کرمی

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 67-78

مریم احمدی راد; زهرا امام جمعه; حسن اسدی

بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی

Pages 79-94

لیدا عابدپور; جلال دهقان‌نیا

مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری

Pages 95-101

بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگی‌های بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM

Pages 103-114

محمدرضا انتصاریان بیدگلی; مسعود رضایی; علی معتمدزادگان; عبدالرسول دریایی

کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)

Pages 115-120

محمد رضا کوشکی; پالیز کوهی کمالی دهکردی

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک

Pages 121-131

معصومه شفیعی; محمد سعید یارمند; زهرا امام جمعه

تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی

Pages 133-143

سونیا افشاریان طرقبه; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی

بررسی ویژگی‌های کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبت‌های مختلف ماده خشک به آب

Pages 145-157

سیما چراغی دهدزی; ناصر همدمی

خواص کاربردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

Pages 159-169

مرجانه علی نژاد; علی معتمدزادگان; مسعود رضائی

پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایه‌نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی پس انتشار

Pages 171-182

محمدهادی خوش تقاضا; بهرام حسین زاده سامانی; ابراهیم فیاضی; حامد امیرنجات

بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر

Pages 183-193

زهرا محبی; عزیز همایونی راد; محمد حسین عزیزی; محمد اصغری جعفرآبادی; رضا افشین پژوه

ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی

Pages 195-206

محبوبه کشیری; یحیی 1 مقصودلو; مرتضی خمیری; ربیع بهروز

فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن

Pages 207-218

فاطمه صادقی; فخری شهیدی; آرش کوچکی; محبت محبی

بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب

Pages 219-226

یدالله ترکاشوند

سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی

Pages 227-237

حسین قنادزاده; بهروز عباسی; ملیحه قویدل; نیما امامی

اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga)

Pages 239-249

سید جعفر هاشمی; سارا رحمان پور; علی معتمدزادگان; رضا طباطبایی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,750,196
PDF Download15,971,704