صادقی, فاطمه, شهیدی, فخری, کوچکی, آرش, محبی, محبت (2016). فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن. , 13(50), 207-218.
فاطمه صادقی; فخری شهیدی; آرش کوچکی; محبت محبی. "فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن". , 13, 50, 2016, 207-218.
صادقی, فاطمه, شهیدی, فخری, کوچکی, آرش, محبی, محبت (2016). 'فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن', , 13(50), pp. 207-218.
صادقی, فاطمه, شهیدی, فخری, کوچکی, آرش, محبی, محبت فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن. , 2016; 13(50): 207-218.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,666
PDF Download16,010,568