بهمدی, هما, شواخی, فروغ (2016). بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری. , 13(50), 113-123.
هما بهمدی; فروغ شواخی. "بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری". , 13, 50, 2016, 113-123.
بهمدی, هما, شواخی, فروغ (2016). 'بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری', , 13(50), pp. 113-123.
بهمدی, هما, شواخی, فروغ بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری. , 2016; 13(50): 113-123.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,220
PDF Download17,531,392