افشاریان طرقبه, سونیا, شیخ الاسلامی, زهرا, عطایی صالحی, اسماعیل (2016). تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی. , 13(50), 133-143.
سونیا افشاریان طرقبه; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی. "تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی". , 13, 50, 2016, 133-143.
افشاریان طرقبه, سونیا, شیخ الاسلامی, زهرا, عطایی صالحی, اسماعیل (2016). 'تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی', , 13(50), pp. 133-143.
افشاریان طرقبه, سونیا, شیخ الاسلامی, زهرا, عطایی صالحی, اسماعیل تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی. , 2016; 13(50): 133-143.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,666
PDF Download16,010,568