ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 7, Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 63-72 PDF (362.21 K) | ||
| Authors | ||
| مهنوش میرعلایی مطلق1; اکرم آریان فر* 2; مصطفی شهیدی نوقابی3 | ||
| 1گروه علوم و صنایع غذایی،واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی،قوچان،ایران | ||
| 2باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران | ||
| 3استادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی | ||
| Abstract | ||
| چکیده: هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرنشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین بر ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز به روش خشک کن پاششی بود.روغن زنجبیل با نشاسته اصلاح شده خالص، مالتودکسترین خالص و مخلوطی از دو ماده با نسبت های (1:2،1:1،2:1)دیواره ریزپوشانی گردید. ویژگی هایی نظیراندازه ذرات امولسیون اندازه گیری گردید سپس این امولسیونها با استفاده از فرایند خشک کن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگی های ریزکپسولهانظیراندازه گیریرطوبت، راندمان، مقدارروغن سطحی، مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشان داد که با کاهش نسبت نشاسته اصلاح شده و افزایش مالتودکسترین اندازه ذرات امولسیون بزرگتر گردید. در حالیکه با کاهش اندازه ذرات امولسیون راندمان ریزپوشانی افزایش یافت و میزان روغن سطحی کاهش یافت. نتایج نشان از عدم تاثیر نوع ماده دیواره بر میزان رطوبت رانشان داد .مخلوطی از صمغ عربی و نشاسته اصلاح شده به ترتیب با نسبت های 2MS:MD و MS:MD بعد از نشاسته اصلاح شده خالص دارای بالاترین راندمان ریزپوشانی بودند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: نشاسته اصلاح شده; مالتودکسترین; خشک کردن پاششی; روغن زنجبیل; عصاره چای سبز | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 401 PDF Download: 115 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,672 |
| Article View | 24,384,224 |
| PDF Download | 17,531,394 |