شیخ الاسلامی, زهرا (2016). تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی. , 13(50), 1-10.
زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی". , 13, 50, 2016, 1-10.
شیخ الاسلامی, زهرا (2016). 'تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی', , 13(50), pp. 1-10.
شیخ الاسلامی, زهرا تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی. , 2016; 13(50): 1-10.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,467
PDF Download16,010,429