هاشمی, سید جعفر, رحمان پور, سارا, معتمدزادگان, علی, طباطبایی, رضا (2016). اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga). , 13(50), 239-249.
سید جعفر هاشمی; سارا رحمان پور; علی معتمدزادگان; رضا طباطبایی. "اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga)". , 13, 50, 2016, 239-249.
هاشمی, سید جعفر, رحمان پور, سارا, معتمدزادگان, علی, طباطبایی, رضا (2016). 'اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga)', , 13(50), pp. 239-249.
هاشمی, سید جعفر, رحمان پور, سارا, معتمدزادگان, علی, طباطبایی, رضا اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga). , 2016; 13(50): 239-249.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,818,866
PDF Download16,009,193