سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 21, Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 227-237 PDF (513.36 K) | ||
| Authors | ||
| حسین قنادزاده1; بهروز عباسی2; ملیحه قویدل* 3; نیما امامی4 | ||
| 1استاد گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان | ||
| 2استادیار گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان | ||
| 3دانشجوی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه علوم وفنون بابل | ||
| 4دانشجوی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه گیلان | ||
| Abstract | ||
| چکیده خشک کردن برگ چای برای نگهداری طولانی مدت از ملزومات می باشد. برگ سبز چای درمحدوده دماهای 35 تا 55 درجه سلسیوس و سرعت های 5/0و7/. متر بر ثانیه هوای ورودی و بازه ی زمانی 0تا 140 دقیقه دریک فرآیند خشک کن آزمایشگاهی خشک شد. بدین منظور 4 نمونه برای هر دما در نظرگرفته شد و تغییرات وزن نمونه ها به طور پیوسته در هر آزمایش ثبت شد. فرآیند خشک کردن چای به روش شبکه های عصبی مصنوعی با چهار بردار ورودی (زمان دما، سرعت و رطوبت) و یک بردار خروجی (نسبت رطوبت) مدلسازی شده است و نتا یج به دست آمده از شبکه عصبی مصنوعی باداده های تجربی مقایسه شدند و بهترین نتیجه توسط شبکه عصبی پس انتشارپ یشخور با الگور یتم آموزش لونبرگ-مارکواردت و تابع فعالسازی تانژانت سیگموئید به دست آمد که نشان دهنده دقت بالای شبکه عصبی مصنوعی است. خطای درصد نسبی میانگین و ضریب تعیین و خطای مجذور مربعات میانگین به ترتیب 3/1و 9998/0و 00008/0 می باشد. | ||
| Keywords | ||
| مارکواردت | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 118 PDF Download: 54 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,818,866 |
| PDF Download | 16,009,194 |