Number of Articles: 30

تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر

Pages 1-9

سید مهدی حسینی بحری; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت

Pages 11-22

ماندانا طایفه; آیناز علیزاده; میترا صوفی

تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری

Pages 23-35

الناز تقی زاده; فرزانه عبدالملکی; انوشه شریفان

غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی

Pages 37-46

فاطمه حسینی; محمدباقر حبیبی نجفی; محمدرضا عدالتیان دوم

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان

Pages 47-59

فرناز قاسم زاده; اکرم شریفی

تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر

Pages 61-71

محسن صهبایی; سید محمد علی رضوی

بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت

Pages 73-83

فاطمه شلمزاری; زهرا ارجائی

تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیون‌های حاصل

Pages 85-95

فاطمه حیدری; سید مهدی جعفری; امان محمد ضیائی فر; نیکلاس آنتون

بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین

Pages 97-109

سیده معصومه هاشمی نیا; منیژه جمشیدی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

Pages 111-120

پریا کلانی; سارا جعفریان; محمد حسین عزیزی; غلامحسن اسدی; لیلا روزبه نصیرایی

بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز

Pages 121-129

هانیه محمدی جارچلو; سید حسین حسینی قابوس; هادی الماسی

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد ‌میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات

Pages 131-142

فاطمه ساداتی خادر; الهام مهدیان; اسماعیل عطای صالحی; رضا کاراژیان

کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌ها

Pages 143-153

سحر گلچین; بهاره حاجی رستملو; زهره دیدار; محسن وظیفه دوست; مرتضی محمدی

بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی

Pages 155-169

سمانه رجبی; سپیده بهرامی; محمد عبدالهیان نوقابی

بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی

Pages 171-181

مریم محمدی زاده; آرام بستان; رسول کدخدایی

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

Pages 183-195

رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری; علی معتمدزادگان; جعفر محمدزاده میلانی; جمشید فرمانی; رضا فرهمندفر

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید

Pages 197-212

سحر محمدی; مزدک علیمی; سید احمد شهیدی; شیرین شکوهی

بررسی مقایسه ای ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی

Pages 213-226

لیلا نجفیان

بهینه ‌سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل ‌راعی به روش سطح پاسخ

Pages 227-244

زهرا نجاری; محمد فتاحی

بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 245-257

لیلا صداقت بروجنی; بهناز نقشبندی; مسعود حبیبی نجفی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان

Pages 259-268

فاطمه ریاضی; مصطفی مظاهری طهرانی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراج‌شده از سیب‌زمینی

Pages 269-281

نادیا شکرانه; مزدک علیمی; سیداحمد شهیدی; مریم میزانی; محمد بامنی مقدم

اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری

Pages 283-305

شیوا ذوالفقاری; محمد گلی; شریفه شاهی

مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal

Pages 307-328

نسرین فرجی; محمد علیزاده; سهیلا فرجی

مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استان‌های سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل

Pages 329-341

غلامحسین حقایق; سید محمد احمدی; محمد امین میری

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)

Pages 343-354

نسیم دهقان; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده

بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro

Pages 355-370

عباس بایگان; شیلا صفائیان; رضا شاهین فر; ژاله خوشخو

بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن

Pages 371-383

فاطمه جلیلی; سیدهادی پیغمبردوست; صمد بدبدک; عارف اولاد غفاری

بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری)

Pages 385-395

نجمه مهرنیا; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار; بهاره حاجی رستملو; احمد پدرام نیا

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس

Pages 397-409

سمانه رمضانی علی آبادی; معصومه مهربان سنگ آتش; محمدرضا امیریوسفی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,598
PDF Download15,968,847