فرجی, نسرین, علیزاده, محمد, فرجی, سهیلا (2022). مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal. , 19(130), 307-328. doi: 10.22034/FSCT.19.130.307
نسرین فرجی; محمد علیزاده; سهیلا فرجی. "مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal". , 19, 130, 2022, 307-328. doi: 10.22034/FSCT.19.130.307
فرجی, نسرین, علیزاده, محمد, فرجی, سهیلا (2022). 'مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal', , 19(130), pp. 307-328. doi: 10.22034/FSCT.19.130.307
فرجی, نسرین, علیزاده, محمد, فرجی, سهیلا مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal. , 2022; 19(130): 307-328. doi: 10.22034/FSCT.19.130.307
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,308
PDF Download15,998,827