محمدی, سحر, علیمی, مزدک, شهیدی, سید احمد, شکوهی, شیرین (2022). ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید. , 19(130), 197-212. doi: 10.22034/FSCT.19.130.197
سحر محمدی; مزدک علیمی; سید احمد شهیدی; شیرین شکوهی. "ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید". , 19, 130, 2022, 197-212. doi: 10.22034/FSCT.19.130.197
محمدی, سحر, علیمی, مزدک, شهیدی, سید احمد, شکوهی, شیرین (2022). 'ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید', , 19(130), pp. 197-212. doi: 10.22034/FSCT.19.130.197
محمدی, سحر, علیمی, مزدک, شهیدی, سید احمد, شکوهی, شیرین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید. , 2022; 19(130): 197-212. doi: 10.22034/FSCT.19.130.197
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,303
PDF Download15,998,827