رجبی, سمانه, بهرامی, سپیده, عبدالهیان نوقابی, محمد (2022). بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی. , 19(130), 155-169. doi: 10.22034/FSCT.19.130.155
سمانه رجبی; سپیده بهرامی; محمد عبدالهیان نوقابی. "بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی". , 19, 130, 2022, 155-169. doi: 10.22034/FSCT.19.130.155
رجبی, سمانه, بهرامی, سپیده, عبدالهیان نوقابی, محمد (2022). 'بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی', , 19(130), pp. 155-169. doi: 10.22034/FSCT.19.130.155
رجبی, سمانه, بهرامی, سپیده, عبدالهیان نوقابی, محمد بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی. , 2022; 19(130): 155-169. doi: 10.22034/FSCT.19.130.155
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,059
PDF Download15,998,697