قاسم زاده, فرناز, شریفی, اکرم (2022). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان. , 19(130), 47-59. doi: 10.22034/FSCT.19.130.47
فرناز قاسم زاده; اکرم شریفی. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان". , 19, 130, 2022, 47-59. doi: 10.22034/FSCT.19.130.47
قاسم زاده, فرناز, شریفی, اکرم (2022). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان', , 19(130), pp. 47-59. doi: 10.22034/FSCT.19.130.47
قاسم زاده, فرناز, شریفی, اکرم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان. , 2022; 19(130): 47-59. doi: 10.22034/FSCT.19.130.47
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,065
PDF Download15,998,698