صهبایی, محسن, رضوی, سید محمد علی (2022). تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر. , 19(130), 61-71. doi: 10.22034/FSCT.19.130.61
محسن صهبایی; سید محمد علی رضوی. "تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر". , 19, 130, 2022, 61-71. doi: 10.22034/FSCT.19.130.61
صهبایی, محسن, رضوی, سید محمد علی (2022). 'تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر', , 19(130), pp. 61-71. doi: 10.22034/FSCT.19.130.61
صهبایی, محسن, رضوی, سید محمد علی تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر. , 2022; 19(130): 61-71. doi: 10.22034/FSCT.19.130.61
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,058
PDF Download15,998,696