شلمزاری, فاطمه, ارجائی, زهرا (2022). بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت. , 19(130), 73-83. doi: 10.22034/FSCT.19.127.73
فاطمه شلمزاری; زهرا ارجائی. "بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت". , 19, 130, 2022, 73-83. doi: 10.22034/FSCT.19.127.73
شلمزاری, فاطمه, ارجائی, زهرا (2022). 'بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت', , 19(130), pp. 73-83. doi: 10.22034/FSCT.19.127.73
شلمزاری, فاطمه, ارجائی, زهرا بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت. , 2022; 19(130): 73-83. doi: 10.22034/FSCT.19.127.73
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,020
PDF Download15,998,678