کلانی, پریا, جعفریان, سارا, عزیزی, محمد حسین, اسدی, غلامحسن, روزبه نصیرایی, لیلا (2022). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین. , 19(130), 111-120. doi: 10.22034/FSCT.19.130.111
پریا کلانی; سارا جعفریان; محمد حسین عزیزی; غلامحسن اسدی; لیلا روزبه نصیرایی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین". , 19, 130, 2022, 111-120. doi: 10.22034/FSCT.19.130.111
کلانی, پریا, جعفریان, سارا, عزیزی, محمد حسین, اسدی, غلامحسن, روزبه نصیرایی, لیلا (2022). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین', , 19(130), pp. 111-120. doi: 10.22034/FSCT.19.130.111
کلانی, پریا, جعفریان, سارا, عزیزی, محمد حسین, اسدی, غلامحسن, روزبه نصیرایی, لیلا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین. , 2022; 19(130): 111-120. doi: 10.22034/FSCT.19.130.111
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,707,406
PDF Download15,951,993