حسینی, فاطمه, حبیبی نجفی, محمدباقر, عدالتیان دوم, محمدرضا (2022). غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی. , 19(130), 37-46. doi: 10.22034/FSCT.19.130.37
فاطمه حسینی; محمدباقر حبیبی نجفی; محمدرضا عدالتیان دوم. "غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی". , 19, 130, 2022, 37-46. doi: 10.22034/FSCT.19.130.37
حسینی, فاطمه, حبیبی نجفی, محمدباقر, عدالتیان دوم, محمدرضا (2022). 'غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی', , 19(130), pp. 37-46. doi: 10.22034/FSCT.19.130.37
حسینی, فاطمه, حبیبی نجفی, محمدباقر, عدالتیان دوم, محمدرضا غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی. , 2022; 19(130): 37-46. doi: 10.22034/FSCT.19.130.37
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,062
PDF Download15,998,697